İSTANBUL BAHÇELİEVLER İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 Haziran Dönemi Mesleki Çalışma Programı

25 Haziran Perşembe günü konuğumuz, Türk Alman Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Elif POSOS DEVRANİ
2020 Haziran Dönemi Mesleki Çalışma Programı

2020 Haziran Dönemi Mesleki Çalışma Programı kapsamında öğretmenlerimize yönelik olarak düzenlemiş olduğumuz programlarımızın dördüncü gününde "Yeni Medya Okuryazarlığı " konulu sunumu ile Türk Alman Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Elif POSOS DEVRANİ'yi konuk ediyoruz.

24-06-2020

Dr. A. Elif Posos Devrani lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamladı. Yüksek lisans ve doktora eğitimlerini Galatasaray Üniversitesi'nde tamamlayan Dr. Posos Devrani, Bremen Üniversitesi Medya ve İletişim Çalışmaları Merkezi'nde misafir araştırmacı ve öğretim görevlisi olarak çalıştığı dönemde Prof. Dr. Andreas Hepp ile medyatikleşme üzerine çalışmalar yaptı. DAAD doktora sonrası araştırma bursuyla gittiği Heidelberg Üniversitesi'nde "Göçmenlerin Yeni Medya Kullanımı" üzerine saha çalışmalarını gerçekleştirdi. 2015 yılından beri Türk-Alman Üniversitesi Kültür ve Sosyal Bilimler Fakültesi Kültür ve İletişim Bilimleri bölümünde öğretim üyesi olarak görev alan Dr. Posos Devrani, kültürlerarası iletişim, yeni medya ve kurumsal iletişim alanlarında çalışmalarına devam etmektedir.

24-06-2020

 25 Haziran Perşembe günü saat 12:00'da Dr. A. Elif Posos Devrani ile , Zoom üzerinden gerçekleştireceğimiz canlı yayınımızda "Yeni Medya Okuryazarlığı" konusunda kendisinin değerli bilgilerinden istifade etme imkanı bulacağız.

Şirinevler Mahallesi Barbaros Caddesi No11/4 Hükümet Konağı Kaymakamlık Kat 4 Bahçelievler / İSTANBUL - 0212 442 25 41 0212 442 25 42

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.