İSTANBUL BAHÇELİEVLER İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 Haziran Dönemi Mesleki Çalışma Programı

2020 Haziran Dönemi Mesleki Çalışma Programı

2020 Haziran Dönemi Mesleki Çalışma Programı kapsamında düzenlemiş olduğumuz programlarımızda 30 Haziran Salı gününün ikinci konuğu "Oyunların Gücü Adına Eğitimde Oyunlaştırma" konulu sunumu ile GamfedTurkey Temsilcisi Bahçeşehir Üniversitesi ve Beykoz Üniversitesi Öğr. Gör. Ercan Altuğ YILMAZ, @bahcelievlermem instagram hesabımızda bizlerle olacak.

Bahçeşehir Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Beykoz Üniversitesi ve ITUSEM, BAUSEM gibi kurumlarda Oyun Tasarımı ve Oyunlaştırma dersleri vermekte olan Yılmaz, Gamification Meetup ve Gamification Hackathon adlarıyla oyunlaştırma adına birçok etkinlik düzenlemektedir. Aktif olarak girişim merkezleri Startershub, Workinton, KWORKS, Impact Hub, İTÜ Magnet gibi kuluçka merkezlerinde mentorluk yapmaktadır.

29-06-2020

GamFed Uluslararası Oyunlaştırma Federasyonu'nun Türkiye temsilcisi olup GWC16 Gamification, World Congress Madrid gibi 10'dan fazla ülkede Türkiye'yi temsilen oyunlaştırma konferanslarından davet alarak sunum yapan ilk kişidir.

Matematik Mühendisi olan Altuğ, Netron, Bilge Adam, Turkcell, Yum Brands'de dijital eğitim kanalları yönetiminde çalışmış ve 10 yılı aşkın tecrübesiyle bir çok ödüllü oyun tabanlı ve oyunlaştırılmış projeleri hayata geçirmiştir. Şu anda aktif olarak dijital eğitim sistemleri, dijital oyun tasarımı ve oyunlaştırma,sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik gibi konularda eğitimler, seminerler ve danışmanlık yapmaktadır.

Abaküs yayıncılıktan 2015'te yayınlanan ilk Türkçe oyunlaştırma kitabı olan "Herkes için Oyunlaştırma" kitabının yazarıdır. Türkiye Oyun Tasarımcıları, Geliştirileri, Yapım ve Yayımcıları Derneği Oyunder İcra Kurulu üyesidir. Dünyadaki seçkin oyunlaştırma uzmanlarının yer aldığı GamFed Uluslararası Oyunlaştırma Federasyonu'nun Türkiye temsilcisidir. Her yıl İspanya'nın Madrid kentinde düzenlenen dünyanın oyunlaştırma odaklı tek konferansı olan Gamification World Congress ? Dünya Oyunlaştırma Konferansı'nda 2016 yılında sunum yapan ilk ve tek Türk'tür.

Şirinevler Mahallesi Barbaros Caddesi No11/4 Hükümet Konağı Kaymakamlık Kat 4 Bahçelievler / İSTANBUL - 0212 442 25 41 0212 442 25 42

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.