İSTANBUL BAHÇELİEVLER İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 Haziran Dönemi Mesleki Çalışma Programı

30 Haziran Salı konuğumuz İstanbul Aydın Üniversitesi Öğr. Gör. Dilek Özyürek
2020 Haziran Dönemi Mesleki Çalışma Programı

2020 Haziran Dönemi Mesleki Çalışma Programı kapsamında öğretmenlerimize yönelik olarak düzenlemiş olduğumuz programlarımızda 30 Haziran Salı günü ilk konuğumuz "Kendimizi Toparlama Gücü ve İyimserlik" konulu sunumu ile İstanbul Aydın Üniversitesi Öğr. Gör. Dilek Özyürek bizlerle olacak.

Uzm. Psikolojik Danışman Dilek ÖZYÜREK,1987 yılında Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma Rehberlik Anabilim Dalı 1992 yılında Çukurova Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Anabilim Dalından uzmanlık derecesi almıştır.

Mediko-Sosyal Merkezi, Özel Danışma Merkezi, Eğitim kurumlarında ve  kurum danışmanlıkları görevlerinde bulunmuştur.  Prof. Dr. Abdülkadir Özbek Psikodrama  Estitüsü'nden hazırlık, temel ve üst aşama eğitimlerini alarak Psikodrama Asistanlığını   tamamlamıştır. "Geştalt Terapi Eğitimi", "Evlilik ve aile terapileri" eğitimleri  almıştır.  Çağdaş Drama Derneği Yaratıcı Drama Liderlik Programında  "UzlaşmaÖn Ergenlerde Çatışma Çözme ve Arabuluculuk Becerisi Geliştirme Programı "proje çalışmasını bitirerek liderlik diplomasını almıştır. Yaratıcı drama 'nın yöntem olarak kullanıldığı grup çalışmaları atölyeler ve şirket eğitimleri vermektedir.

Halen İstanbul Aydın Üniversitesi Rehberlik Psikolojik Danışmanlık bölümünde öğretim görevlisi olarak çalışmakta olan Özyürek 30 Haziran Salı saat 11:00'da Zoom üzerinden gerçekleştireceğimiz programda bizlerle olacak.

29-06-2020

Şirinevler Mahallesi Barbaros Caddesi No11/4 Hükümet Konağı Kaymakamlık Kat 4 Bahçelievler / İSTANBUL - 0212 442 25 41 0212 442 25 42

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.