İSTANBUL BAHÇELİEVLER İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

4004 TÜBİTAK Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Çağrısı Sonuçlandı

Yürütücülüğünü İlçe Müdürlüğümüz Özel Büro' da görevli Sosyal Bilgiler Öğretmeni Dr. Yakup AYAYDIN'ın yaptığı "Kaşifler Mavinin ve Yeşilin İzinde" adlı projemiz ülke genelinde desteklenen 92 proje arasında yer almıştır.
4004 TÜBİTAK Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Çağrısı Sonuçlandı

4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı; bilginin toplum ile buluşturulmasını ve yaygınlaştırılmasını, bilginin mümkün olduğunca görselleştirilerek, etkileşimli uygulamalarla anlaşılır bir biçimde kazandırılmasını amaçlamaktadır. Program kapsamındaki projelerde; katılımcıların bilimsel olguları fark etmeleri sağlanarak, merak duygularının, araştırma, sorgulama ve öğrenme isteklerinin teşvik edilmesi hedeflenmektedir. 

4004 DOĞA EĞİTİMİ VE BİLİM OKULLARI ÇAĞRISI SONUÇLANDI!
4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları 2019/1 Çağrı Dönemi kapsamında desteklenmesine karar verilen projeler için tıklayınız.

4004 TÜBİTAK Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları kapsamında yürütücülüğünü İlçe Müdürlüğümüz Özel Büro' da görevli Sosyal Bilgiler Öğretmeni Dr. Yakup AYAYDIN'ın yaptığı "Kaşifler Mavinin ve Yeşilin İzinde" adlı projemiz ülke genelinde desteklenen 92 proje arasında yer almıştır.Proje paydaşlarımız arasında İstanbul Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Bahçelievler Belediyesi ve Su Vakfı yer almaktadır.

Şirinevler Mahallesi Barbaros Caddesi No11/4 Hükümet Konağı Kaymakamlık Kat 4 Bahçelievler / İSTANBUL - 0212 442 25 41 0212 442 25 42

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.